Allison-tietosivut

Sivustolle on koottu nuoria varten tietoa:
- asumisesta
- asevelvollisuudesta
- opiskelusta ja työstä
- raha-asioista sekä
- terveydestä ja ihmissuhteista.

Pipsa ja MinnaAllison suosittelee

Allison suosittelee:

Curly - mediaa nuorilta nuorille Curlyssa voi jokainen 13-20-vuotias nuori harrastaa kaikkea mediaan liittyvää toimintaa. Curlyn nuoret voivat esimerkiksi kirjoittaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvään Curly-lehteen. Lehdentekoon voi osallistua myös etäkirjoittajana Helsingin ulkopuolelta. (Curly ry)

Nuortenelämä.fi on verkkopalvelu, josta saa tietoa ja opastusta elämän eri tilanteisiin - olipa kyse opiskelusta, työelämästä tai vapaa-ajasta. Mieltä askarruttavista asioista voi esittää kysymyksiä, joihin ammattilaiset vastaavat. Palvelu myös ohjaa eteenpäin kotipaikkakunnan auttavien lähipalveluiden pariin. Lisäksi sivustolla julkaistaan nuorten omia mediasisältöjä sekä nuoria kiinnostavia uutisia ja tapahtumia. (Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti)

YAD Street Team on verkosta käsin ohjattua nuorilta nuorille tehtävää ehkäisevää huumetyötä, jonka tarkoituksena on kannustaa päihdekriittiseen ajatteluun sekä tarjota nuorille mahdollisuuksia vertaisvaikuttamiseen. Street Teamin toiminta on suunnattu 13-21-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Toiminnan ytimessä on nettisivuilta löytyvät tehtävät, joita tekemällä nuoret osallistuvat ehkäisevän päihdetyön tekemiseen ja kerryttävät samalla itselleen pisteitä ja palkintoja. (YAD Youth Against Drugs ry)


Uusia polkuja elämään tai uutta tekemistä? Sitä löytyy -  omassa tai muiden seurassa:

Elokuva ja musiikki

Kirjallisuus, taide ja teatteri

Muuta mielenkiintoista ja mukavaa


Nuoriso.fi Nuorten tieto- ja neuvontapisteet  

Nuortenelämä.fi   

Ei vihapuheelle Ota suunta!

  Harmaa talous - musta tulevaisuus