Allison-tietosivut

Sivustolle on koottu nuoria varten tietoa:
- asumisesta
- asevelvollisuudesta
- opiskelusta ja työstä
- raha-asioista sekä
- terveydestä ja ihmissuhteista.

Pipsa ja MinnaKirjallisuus, taide ja teatteri

Lasten ja nuorten taidekeskus Valtakunnallinen, kansainvälisesti suuntautunut lasten ja nuorten taidekasvatusta edistävä keskus. Hyvinkään Villatehtaan Villa Artussa sijaitseva keskus on suuntautunut erityisesti visuaalisiin taiteisiin.  (Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Hyvinkään kaupungin perustama säätiö)

Lukufiilis-lehti on nuorten kirjallisuuden ja nuorten lukijoiden äänenkannattaja. (Lukukeskus ry)

Nuoren Voiman Liitto julkaisee Nuori Voima -lehteä, ylläpitää kaunokirjallisten tekstien arvostelupalvelua sekä järjestää kirjoituskursseja, kilpailuja, kulttuuritapahtumia ja seminaareja. (Nuoren Voiman Liitto ry)

Nuori Kulttuuri tarjoaa kultuurin eri alojen nuorille harrastajille mahdollisuuden taitojensa esittämiseen. (Nuori Kulttuuri - säätiö )

Nuori Teatteri Teatteri- ja tanssikoulutusta nuorille. (Nuori Teatteri - Ristijärven Kulttuuritapahtumat ry)

Sivupiiri.fi Nuortenkirja-arvosteluja, kirjavinkkejä ja samanhenkisiä kirjanystäviä. Mielenkiintoisen kirjan bongattuaan voi samalla katsoa, löytyykö se omasta kirjastosta. (Kirjastot.fi -toimitus)

Sulkasato - maksuton verkkokirjoittajakoulu 9-17-vuotiaille. (Nuoren Voiman Liitto ry)

Suomen kirjailijat -tietokanta Lyhyitä elämäkertatietoja vuoden 1809 jälkeen tuotantonsa aloittaneista suomalaisista kirjailijoista, kirjallisuudentutkijoista ja kääntäjistä. (Suomalaisen kirjallisuuden seura)

Suomen nuorisokirjailijoiden nettimatrikkeli esittelee nuorisokirjailijoita sekä tarjoaa näytteitä ja arvosteluja nuorisokirjallisuudesta. (Suomen Nuorisokirjailijat ry)

Suomen sarjakuvaseura on sarjakuva-alan kattojärjestö. Tietoa suomalaisesta sarjakuvasta, sarjakuvantekijöistä ja Sarjakuvakeskuksen monipuolisesta toiminnasta. (Suomen sarjakuvaseura ry)

Museot.fi Museoliiton ylläpitämät sivut, tietoa yli 1000 mielenkiintoisesta suomalaisesta museosta. (Suomen museoliitto)

Unga Teatern Nuorten espoolaisten kaksikielinen teatteri valmistaa esityksiä, jotka ovat lähellä nuorten maailmaa. Näyttämöt Espoossa ja Helsingissä sekä kiertäviä produktioita. (Unga Teatern)


Nuoriso.fi Nuorten tieto- ja neuvontapisteet  

Nuortenelämä.fi   

Ei vihapuheelle Ota suunta!

  Harmaa talous - musta tulevaisuus