Allison-tietosivut

Sivustolle on koottu nuoria varten tietoa:
- asumisesta
- asevelvollisuudesta
- opiskelusta ja työstä
- raha-asioista sekä
- terveydestä ja ihmissuhteista.

Pipsa ja MinnaMielenkiintoista ja mukavaa

HattuMedia Helsingin nuorten mediassa nuoret tekevät juttuja verkkoon, lehteen, televisioon ja radioon. (Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus])

Kaveritoiminta- Best Buddies Kaverina toimiminen kehitysvammaiselle nuorelle tuo varmasti elämään uuden näkökulman - molemmille kaveruksille. (Kehitysvammaisten Tukiliitto ry)

Kesäleiri.fi Kesä- ja talvileirejä lapsille ja teini-ikäisille järjestävät monet tahot kaikkina koulujen loma-aikoina. (Eri järjestöjä)

Liikkujaksi ja urheilijaksi! Sport.fi-sivustolla tietoa nuorten liikunnasta ja urheilusta. (Valo, Olympiakomitea, Paralympiakomitea ja KIHU)

Nuorten Akatemia Valtakunnallinen järjestö, joka tukee nuorten omaa toimintaa ja siinä oppimista. Toiminta on kohdistettu kaikille 13-19-vuotiaille nuorille. (Nuorten Akatemia)

Ole ystävä Punaisen Ristin ystävätoiminnan kautta voi toimia ystävänä toisen ihmisen läsnäoloa kaipaavalle. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa aikaasi. Nuori nuorelle -ystävävälitys välittää puolestaan nuoria ystäviä (18-29-vuotiaita) yksinäisille nuorille (15-29-vuotiaille) pääkaupunkiseudulla.

Pelastakaa Lasten nuorisotoiminta Ajankohtaista tietoa Pelastakaa Lasten nuorten vapaaehtoistoiminnan muodoista, lasten ja nuorten verkkotoiminnasta, tukipalveluista sekä vertaisryhmistä.

Sinut.fi Sijaiskotinuorten oikeuksista ja sijaisperheiden biologisten ja sijoitettujen nuorten yhteisistä jutuista kertova nettilehti. (Perhehoitoliitto ry.)


Nuoriso.fi Nuorten tieto- ja neuvontapisteet  

Nuortenelämä.fi   

Ei vihapuheelle Ota suunta!

  Harmaa talous - musta tulevaisuus